U Velkých Popovic blokoval dálnici D1 převrácený kamion

Brněnskou dálnici D1 nedaleko Velkých Popovic u Prahy dnes dopoledne uzavřela nehoda kamionu a osobního auta, po které se nákladní vůz převrátil na bok a vysypala se z něj mouka. Dálnice byla ve směru na Prahu hodinu a tři čtvrtě neprůjezdná. Kolize se obešla bez zranění, řekl ČTK mluvčí policie Prahy-venkov Zdeněk Chalupa. Nehoda se stala krátce před 11:00 na 14. kilometru ve směru na Prahu. 

Brněnskou dálnici D1 nedaleko Velkých Popovic u Prahy dnes dopoledne uzavřela nehoda kamionu a osobního auta, po které se nákladní vůz převrátil na bok a vysypala se z něj mouka. Dálnice byla ve směru na Prahu hodinu a tři čtvrtě neprůjezdná. Kolize se obešla bez zranění, řekl ČTK mluvčí policie Prahy-venkov Zdeněk Chalupa.

Nehoda se stala krátce před 11:00 na 14. kilometru ve směru na Prahu. Havarovaný kamion zablokoval všechny tři jízdní pruhy. Řidiči museli z dálnice sjíždět na 21. kilometru a místo objíždět. V opačném směru na Brno byla D1 volně průjezdná.
 
Směr na Prahu byl opět průjezdný po 12:30. "Podařilo se zprůjezdnit dva jízdní pruhy. V současnosti se vozovka uklízí," uvedl Chalupa. Příčinu nehody vyšetřovatelé zjišťují.
 
zdroj: ČTK