Zahradní slavnost Ulitafest 2011

Žižkovská zahradní slavnost, jejímž hlavním hostem je kapela Sto zvířat, se koná v sobotu 28. května 2011 od 14 do 20 hodin v zahradě ULITY - Domu dětí a mládeže Praha 3. Chystá se bezstarostné odpoledne pod širým nebem, s pestrým programem, občerstvením a tvořivými dílnami.

Ulitafest  je festivalem volného času, určený bez rozdílu věku všem, kdo si chtějí odpočinout a nasbírat inspiraci.

Hlavní hvězdou bude populární kapela STO ZVÍŘAT, ale zahraje také ska kapela Jet8, na návštěvníky čekají taneční a divadelní vystoupení, bikerská a ohnivá show, provazochodci nebo žonglérské dílny. Nebudou chybět ani dílny výtvarné a pohybové. Na zahradě se rozhoří keramická pec na dřevo, k dispozici bude tiskařský lis. Zúčastnit se můžete recyklační návrhářské dílny a navazující extravagantní módní přehlídky. Můžete se vykoupat v lázni ze skartovaných papírů a získat informace o možnostech využití volného času v příštím školním roce.

Pro děti budou připraveny atrakce, soutěže a hry,  pro všechny  pak tradiční i netradiční občerstvení, např. zahradní čajovna, pečené buřty i vegetariánské dobroty. To vše jen za vstupné 70,- Kč. Pro rodiny s dětmi je navíc připraveno zvýhodněné rodinné vstupné.

Více informaci na www.ulita.cz.

Kdy:
28. května 2011, 14. - 20.00 hod.

Kde:
DDM Praha 3 – Ulita
Na Balkáně 100, Praha 3
(Zastávka tramvaje 1, 9, 16 Strážní, dále po žlutých šipkách).

www.praha3.cz