EKONANO - Luxusní péče o vaše miláčky

Provádíme precizní čištění interiéru vozidla: luxování vč. koberečků a kufru, tepování sedaček, koberečků, stropu a sloupků profi čistícím přípravkem PreClean Tex na textil a kůži, speciální čištění palubní desky, volantu, včetně všech plastových součástí interiéru přípravkem PreClean Plast

Ošetření sedaček a interiéru přípravkem Nano Tex – textil nebo kůže po ošetření tímto přípravkem mají neporovnatelně menší smáčivost, neabsorbuje nečistoty a výrazně zvýší životnost daného materiálu. Ošetření palubní desky přípravkem Nano Plast, který zajistí oděru odolnost, zachová jí přirozeně lesklou i po dlouhých dnech na slunci a zamezuje usazování prachu a nečistot. Provádíme i ošetření kovových částí v interiéru vozidla s přípravkem Nano Metal, pro zachování dlouhé životnosti a lesku.

ZDARMA Vám neutralizujeme zápach v autě pomocí Anti Odor, aplikujeme čistič skla s funkcí proti zamlžování, které používáme na veškeré čištění vnitřních skel speciálním přípravkem Anti Fog, který se vždycky hodí za mrazivého rána, se zachováním 100% viditelnosti.